Vietnamesisk restaurant i København K

The Vietnamese er en familieejet vietnamesisk restaurant i København K, hvor du kan nyde det bedste fra både traditionel og moderne vietnamesisk madlavning i atmosfæriske og hyggelige rammer.

Hos os bliver du mødt af en indbydende og behagelig stemning, hvor du kan føle dig godt tilpas i selskab med venner og familie. Men du træder også ind i et lille stykke af Vietnam – en eksotisk verden med spændende dufte, gode råvarer og delikate retter fra det vietnamesiske køkken.

Mad med hjertet – vietnamesisk restaurant i København K

Hos The Vietnamese tager vi udgangspunkt i det traditionelle vietnamesiske familiekøkken – ligesom som vores forfædre har gjort det i mange generationer før os. Men vi er også nysgerrige og passionerede omkring vores madlavning, og vi forener og fusionerer gerne den klassiske vietnamesiske gastronomi med inspiration fra nordiske råvarer. I vores vietnamesiske restaurant i København K stræber vi efter at inspirere vores gæster og deres smagsløg, og vores menukort byder ligeledes på et velsammensat og autentisk sortiment af spændende retter. Hos The Vietnamese laver vi mad med hjertet.

Vores tre kokke, Bao Son Hoang og brødrene Duc Huy Do og Vinh Hien Do, bidrager med hver deres kulinariske kunnen og personlige fortolkning af det vietnamesiske køkken – spændende fra det evolutionære fusionskøkken over det moderne til klassisk vietnamesisk madlavning med opskrifter fra det gamle køkken. Alle retter er naturligvis baseret på friske, økologiske og bæredygtige råvarer.

Vietnamesisk gæstfrihed og dansk hygge

Selv om vores kulinariske glæde og gastronomien er i centrum på The Vietnamese, er stemning og hjerterum en lige så vigtig del af restauranten. Vi er ikke bare en vietnamesisk restaurant i København K – vi er et varmt og indbydende spisested, hvor den vietnamesiske gæstfrihed og den danske hygge forenes i atmosfæriske og farverige rammer.

Kontakt os, hvis du ønsker at bestille bord.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige vietnamesiske restaurant på Store Kongensgade 91 i København K.