Vietnamesisk mad i København

Er du på udkig efter et varmt og indbydende spisested, som laver autentisk vietnamesisk mad i København? Så er du mere end velkommen hos The Vietnamese. Du finder os på Store Kongensgade 91 – lige midt i København. Her træder du ind i varme og indbydende lokaler, hvor farvestrålende vietnamesisk indretning og dansk design danner de fysiske rammer for vores fælles passion – gastronomien. Vi ser frem til at byde dig, familie og venner på det bedste fra vietnamesisk madlavning i vores restaurant i København.

Sund og velsmagende vietnamesisk mad i København

I det vietnamesiske køkken anvender vi i høj grad grøntsager og urter, og det vil ligeledes være en både sund og kalorielet kulinarisk oplevelse at spise vietnamesisk mad på vores restaurant i København. I Vietnam er vi generelt påpasselige med at bruge for mange krydderier, da vi ønsker at fremhæve råvarernes naturlige aromaer. Fiskesaucen – nuoc mam – er dog en uundværlig bestanddel af næsten alle vietnamesiske retter, ligesom citrongræs og lime er meget brugte ingredienser i det vietnamesiske køkken.

Autentisk vietnamesisk madlavning

Hos The Vietnamese er passionen for mad i centrum, og vi ønsker at præsentere vores gæster for et nuanceret menukort, som både udstråler autencitet og glæde ved madlavning. Vi ønsker at inspirere vores gæster, og selv om mange af retterne tager udgangspunkt i traditionelle teknikker og opskrifter, sammensætter og kombinerer vi glædeligt råvarer af vietnamesisk oprindelige på nye, spændende og delikate måder. I kraft af vores vietnamesiske baggrund og danske hverdag laver vi vietnamesisk mad med inspiration fra såvel det københavnske som det vietnamesiske køkken.

Vi er 3 kokke i restauranten, som alle sætter hvert vores personlige præg på vietnamesisk gastronomi, og du vil ligeledes kunne opleve stor alsidighed og inspiration fra både klassisk og moderne vietnamesisk mad hos The Vietnamese i København. Traditionelle, vietnamesiske retter som nuddelsuppe med oksekød er naturligvis at finde på menukortet, men du vil også kunne smage på fusionsretter med inspiration fra blandt andet det nordiske køkken. I restauranten serverer vi også eksotiske cocktails med inspiration fra vores eget hjemland, Vietnam. Vi anvender i øvrigt altid friske og økologiske ingredienser i vores madlavning.

Bestilling af bord

Har du lyst til at smage ægte vietnamesisk mad i København? Så kig forbi vores hyggelige lokaler i Store Kongensgade 91. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om menuerne, eller hvis du ønsker at bestille bord. Vi ser frem til at give dig en smagfuld kulinarisk rundtur i det vietnamesiske køkken.