Vietnamesisk catering i København

 

 
Hos The Vietnamese kan vi tilbyde et eksotisk og varieret udvalg af vietnamesiske retter – også som catering – til de københavnske madelskere. Vores menukort byder på såvel traditionelle anretninger fra det vietnamesiske familiekøkken som moderne retter inspireret af Vietnams gadekøkkener – og der er helt sikkert også noget for dig og dine gæster.

Vietnamesisk catering i København med den gode smag i fokus

The Vietnamese er en restaurant med fokus på vietnamesisk kogekunst og catering i det indre København. Restauranten er grundlagt af brødrene Duc Huy Do og Vinh Hien Do, der begge er født i Vietnam, men som nu slår deres kulinariske folder i Danmark. De to brødre danner sammen med restaurantens tredje kok Bao Son Hoang en trio af passionerede kokke med et fælles ønske om at forkæle, charmere og inspirere dine smagsløg.

Vores menukort byder på en bred vifte af gastronomiske indslag med inspiration fra både det nordiske og vietnamesiske køkken, og vi er ligeledes et oplagt valg, hvis du ønsker at bestille varieret og velsmagende vietnamesisk catering til din fest i København.

Eksotiske retter fra Vietnam – lavet på friske og økologiske råvarer

Hos The Vietnamese tager vi gerne udgangspunkt i fusionskøkkenet, og vi er ikke blege for at sammensætte retterne fra vores hjemland i nyfortolkninger og med inspiration fra de råvarer, man finder i det nordiske køkken.

Vi laver dog stadig mad med respekt for de teknikker og opskrifter, som har været anvendt i Vietnam i generationer, og når du bestiller vietnamesisk catering hos vores københavnske restaurant, vil du ligeledes kunne opleve en eksotisk verden af velsmagende retter med grøntsager og krydderurter som fundamentale bestanddele. Der er kælet for detaljen og kvaliteten, og vi bestræber os på at lave så meget som muligt fra bunden.

Vi anvender i høj grad råvarer og ingredienser, som er importeret fra Vietnam – og naturligvis uden pesticider og farvestoffer. Vi ønsker nemlig at tilbyde både sund, velsmagende og velanrettet vietnamesisk catering til vores kunder i København.

Kontakt os for bestilling af vietnamesisk catering i København

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde hos The Vietnamese, eller hvis du ønsker at bestille indbydende vietnamesisk catering til dit selskab i København. Du er selvfølgelig også velkommen i restauranten på Store Kongensgade 91, hvor vores venlige personale står klar til at byde dig velkommen med vanlig vietnamesisk gæstfrihed.